***Avand in vedere contextul actual in care ne aflam privind pandemia COVID-19 ( Coronavirus ), subsemnaţii, reprezentanţi ai ofertantului S.C. GFC PROSERVICES S.R.L , ne oferim ca, în conformitate cu prevederile, reglementarile, cerinţele solicitate de catre DSP ( Directia de Sanatate Publica ) să prestăm serviciul de Dezinfectie profesionala prin nebulizare in spatiile solicitate.***

Dezinfectia prin nebulizare ( ceata rece ) se face cu un utilaj de tip (ULV) ce genereaza o particula mai usoara decat aerul astfel tot ce ia contact cu ceata generata va fi dezinfectat.

Ce inseamna dezinfectie ?

Dezinfectarea sau dezinfectie este procesul care are ca rezultat eliminarea in totalitate de pe o suprafață, obiect sau dintr-un spatiu al virusilor , bacteriilor , fungilor , sporilor , microbilor și micro-organismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare.

In procesul de dezinfectie profesionala prin nebulizare sunt folositi dezinfectati omologati si avizati de Ministerul Sanatatii si de Directia de Sanatate Publica ( DSP ) Cu efect Virucid , Bactericid , Fungicid , Sporicid  de tip (TP3) (TP4)

De ce trebuie facut dezinfectie ?

Dezinfectia locuintei sau a anumitor spatii este indicata sa fie facuta periodic pentru a prevenii imbolnavirea ,sau pentru a decontamina un spatiu contaminat sau posibil contaminat, crescand calitatea vietii si permitandu-ne sa fim in siguranta in spatiul in care traim sau ne desfasuram activitatea.

In ce moment trebuie facut dezinfectie ?

Dezinfectia trebuie facuta periodic pentru a putea prevenii aparitia virusilor , bacteriilor , sporilor si fungilor 

Dezinsectienonstop , GFC Proservices este solutia dumneavoastra . Suntem ORIUNDE , ORICAND ……dar NU ORICUM la dispozitia dumneavostra pentru sanatate si comfort .

Cat costa dezinfectia ?

Nu exista un pret fix . Pretul este calculat in functie de suprafata / mp .

Contacteaza-ne acum pentru a afla pretul corect pentru rezolvarea problemei.